10 augusti 2016

OS 2016

Inte mycket OS-tittande från min sida, än så länge bör tilläggas. Måhända blir det andra bullar nu på fredag när friidrotten sparkar igång. Fast, det är inte säkert. Å andra sidan, det måste jag faktiskt erkänna, har jag inte kunnat låta bli att följa handbollen. Ja, ni som kikar in här då och då vet att jag är aningen svag för den. Helt klart, en favoritsport.

Brasiliens damer har ju imponerat med tekniskt och frejdigt spel även om det blev en oväntad förlust mot Spanien idag. Och de svenska handbollsdamerna gjorde en strålande insats mot ett favorittippat Ryssland i kväll förlust till trots. Spännande. Handboll är en nagelbitare. Trefilov, Rysslands damtränare, är kanske den mest högljudda personen i Rio för tillfället. Hur orkar den mannen?! Stackars ryska tjejer. Sveriges motsvarighet, Henrik Signell, är aningen lugnare i sin framtoning om man säger. Vi är olika.

4 kommentarer:

lassepostis sa...

Tips! Saras bravader: Högoktanig spänning som kräver väckning i ottan, men man kan somna om efter fem minuter eller när pulsen gått ner till normal nivå. Sov gått!

Tommy sa...

Jorå, Lasse! Hon är en fantastisk idrottstjej på alla di sätt å vis. Dessutom, Sara tar säkerligen fler medaljer än Norge, Danmark och Finland tillsammans. Inte orkat upp i natta än. Försökte förvisso kolla på Japan-Sverige men somnade och vaknade 01.30 alldeles förvirrad och omtöcknad....

josephzohn sa...

Har kollat på Sarah och väntar liksom du på friidrotten :)

Tommy sa...

Jo, du. Skall bli kul med friidrotten. Och med den nya dopingavslöjanden, tyvärr.