2 juni 2009

Simply the Be(a)st

Snudd på ett oslagbart monster. Ett höghus. Dödar vildsvin på löpande band. Med bara händerna. Välter grannens traktor bara för skojs skull. Jodå, han knaprar taggtråd till frukost.

Han är grym. Han är ingen tekniker, saknar finess i sitt agerande. Ryssen är en slagmaskin som lever på sin råstyrka. Här har innekrogarna i Stockholm en potentiell dörrvakt! Han är den förste ryske proffsmästaren i tungviktsboxning. Hans namn är Nikolaj Sergeyevich Valujev, jätten från Leningrad. 213 cm lång och matchvikt på närmare 150 pannor. Nikolaj får lyftkranen Karelin att se ut som en lillbrossa. Han är inte boxare bara, han är familjefar också. Dessutom har han en bok på sitt samvete - My 12 Rounds - där han berättar om sitt liv som proffsboxare, förstås! Boken har han skrivit tillsammans med den kände journalisten Konstantin Osipov.

VM-FAJTEN SOM STÄLLDES IN

PANGTENNIS. Robin är i sitt livs form. Han gör malet kött av ryssen Davydenko eller vad sägs om siffrorna; 6-1, 6-3 och 6-1!!!! Ryssens födelsedag till på köpet. Svensken gav honom sju game i present. Schysst! Semifinalen nästa för Söderling.

2 kommentarer:

Kent sa...

Tommy, ja inte vill man möta den besten i en mörk gränd direkt.

Tommy sa...

Vill man icke, Kent. Fly än illa fäkta. Lite klumpig verkar han allt. Springa ifrån honom??!