3 maj 2009

Finlands eget Vitryssland

Gårdagens bittra straffförlust svider fortfarande likt salt i ett öppet sår. Mardrömmen som blev grym "värklighet". Tre Kronor och hela svenska folket vet hur det känns att förnedras.

Alla kommer ihåg 2002 med Salo i målet, Kopats (#33) skott som seglar i luften och träffar Tommys huvud. Tre Kronor ägde men spelade ineffektivt, vann skotten förkrossande överlägset men i målet stod ett visst spöke vid namn Andrei Mezin.

Ja, och för första gången i turneringen spelades inte Finlands nationalsång ur högtalarna. Finland har en formkurva som pekar rakt nedåt. Illavarslande. På måndag står Kanada på programmet, då krävs avsevärd förbättring. Kan mycket väl bli Suomi-Tre Kronor i en kvartsfinal. Bäva månde. Under förutsättning att Bengan boys klarar av att besegra Schweiz idag....


Kattens lek med råttan. El Clásico Vilken utskåpning. Vilken uppvisning. Ett lag på planen. Real förnedrat. Snacka om revansch från i fjol för Messi & Co. Med största sannolikhet vinner Barcelona La Liga tack vare denna bländande uppvisning.

- GUY LAFLEUR i blåsväder.

5 kommentarer:

josephzohn sa...

Såg inte Finlands match, såg inte ditt eget blue hawaiihockey, men jag såg El Clásico, huvva, huvva!!
Messi!! Messias!!
Sverige Schweiz, en avgörande?
Vem trodde det?
Inte jag :))

Tommy sa...

TV6 kl 16:00.Idag. Naglarna är på plats.

Vitryssar är envisa lirare.Hänsynslösa. På frukostbordet: taggtråd.

Barcas spel är förtrollande, dessutom i Reals gryta. Messias:) Terror Henry!! Et toi?! No , Samuel Eto'o.

Blev aldrig av att jag kollade på musikdokumentären Latch Drom. Vart inne på Tuuben och kollat, dock! Vow! Musik som tilltalar mig. Tack för tipset, J!!

josephzohn sa...

Schweiz i hemmagrytan, huvva, huvva!!

Latcho drom är en höjdare, en musikalisk höjdare, kollade som hastigast på tuben och så att det fanns en video med Taraf de .. nu snackar vi musik :)!!

Markus Tnbrg Tennberg sa...

Jag bjuder på 3o imorgon.

Tommy sa...

Tack, Macke:)