6 april 2009

Hårt, rakt och enkelt

Det svänger om Strömbergs tugg asså-liksom-såhära! Taktikspel och anfallshockey. Han vrider och vänder och orerar om att "spela lyxigt" och typ "stretch 'em out". Och som det inte vore nog slänger han fram "jobba ryggmärg" och "långt bort i arslet". För att inte tala om "spelsida/korridor" och "för kort och petig i sina rull" Underbart, tycker jag!! Leffe Strömberg är i eld och lågor och poängterar att han skulle kunna stå hela da'n och snacka hockey. Lyssna HÄR.

Ikväll smäller det i Hovet. AIK möter SSK i livsviktig match. Flytta fötter för att därigenom skapa ytor är A och O i kvällens drabbning. SSK har bara förlorat en match i kvalet, på straffslag. Kvällens matchbild blir den att AIK startar i ett furiöst tempo, ett snabbt mål och Gnaget har chans på vinst. Matchbilden med ett tokoffensivt Gnaget passar dock SSK som handsken. 2-4 till SSK!!

3 kommentarer:

josephzohn sa...

Kollar lite på matchen, passar bra som uppladdning inför morgondagen.
Även han Boork är skön :)

Tommy sa...

Boorken är lite mer eftertänksam. En tänkande August som gillar taktiska finurligheter! Kvittningarnas mästare. Duon KINCHEN-BOORKENtycker jag är oslagbara. Jag gillar Kinchens sätt att bolla över: "Aaaa, du Leffe!" Frugan däremot tycker att Boorken är en riktig surkart, emn det är ju hon det!!

josephzohn sa...

Överens!
Du och jag alltså :)