2 december 2016

Kramgoa minnen


Boktipset inför julen. Dansbandskungen har kysst Carola fler gånger än självaste Runar och han har buggat tryckare - och inte bara det - med solstrålen Lotta Engberg. Mannen ifråga har även fått Drottningen Silvia alldeles till sig i trasorna och de flesta av oss smälter likt smör i hans sällskap.

Sångaren med den andliga sammetslena rösten och det naturliga bländvita leendet har även rönt stor uppmärksamhet utomlands och har av många kallats för Sveriges egen Elvis Presley. Mången hävdar med bestämdhet att han kör över Frank Sinatra med hästlängder. I ett familjeprogram på bästa sändningstid har han sagt att han går ned ända till Ass1 i kontraoktaven.

Svenska handels har redan utropat VR-kameran till årets julklapp men, kan jag tänka mig, Sjögrens bok kommer inte långt efter. Var så säkra!

Apropå Vikingarna, i podden DJ50spänn samtalar programedaren Jönsson och skaparen av "Katastrofala omslag", Herr Dryck, om livets existentiella frågor, likt: Är du ett team Borsch eller team Sjögren? Hur är det med dig själv? Vågar du ta ställning? Hhm, ett program värt att lyssna på tillsammans med värmande glögg och citronpepparkakor.

Inga kommentarer: