18 augusti 2016

En dag på jobbet

Championship. Backen Shane Duffy (spelade för Irland i årets EM i Frankrike) i Blackburn hade en ytterst otrevlig och mardrömslik afton mot Cardiff i går. Vad höll gossen på med? Inte nog med att han gjorde två hårresande självmål, i 14:e och 20:e minuten: dessutom såg han rött i kampen, på övertid. Usch. Till saken hör att han även i lördags utmärkte sig med ett og. Säkerhetsrisken Duffy är inte het på transfermarknaden just nu. Tvärtom. Enligt uppgift tackade han nej till kontraktsförlängning med sitt lag. Blackburn är glada för det i dag. Stackar'n.
Ni som ser framemot på rörliga bilder från matchen får vänta länge, av hänsyn till honom.

OS. Puertoricanen Javier Culson bärgade hem bronset på 400 meter häck vid OS i London 2012. Nu i Rio diskades han efter tjuvstart vilket fick honom att bryta ihop i förtvivlan. OS-studion med Klüft i spetsen kommenterar hans sammanbrott:

"Han gråter, det kommer till och med tårar!"

Själv har jag också gråtit, fast i andra sammanhang, men det där med tårar tycker jag nog är lite överflödigt.

Spjut. OS. Herrar. Flaggas halvstång i Suomi. Bara en (Ruuskanen) av tre till lördagens spjutfinal. Nä, perkele pojat. Det här är inte godkänt, inte på långa vägar. Tror till och med att Seppo Räty gråter tårar....

Inga kommentarer: