9 december 2009

Hockeyuutiset

Saku Koivu visar gryende form, i målartagen dessutom. I förlängningen avgjorde han den gångna nattens match mot Dallas Stars. 5-4 till Ducks. En välbehövlig seger eftersom Anaheim hade torskat fem på en rak bräda. Saku & Co visade upp styrka genom att vända ett 0-3 underläge. Alla segrar är viktiga och den här stärker givetvis lagets självförtroende. Anaheim spelar fortsättningsvis utan den skadade Teemu som vi hoppas återvänder så fort som möjligt.

Teemu är självskriven i det finska OS-laget. Han spelar även om armen ramlar av.
Anaheim Mighty Ducks ligger för övrigt jumbo i västra konferensen men bara åtta pinnar upp till slutspelsplats. Spänningen fortsätter. En hel räcka matcher kvar.

I finska ligan har Jokerit lyckats med att kravla sig upp från bottenträsket. Nia just nu. Lagets bästa lirare vad poängskörden beträffar är Jukka Hentunen, 35, som för tillfället parkerar på 15:e plats i poängbörsen med sina 13+10. Det tar sig.


2 kommentarer:

JenkkiBlogg sa...

Det roliga med Teemu är ju det att han faktiskt har slutat i landslaget. Men alla har ju tagit för givet att han ska vara med i Vancouver. Vilket jag också tror att han kommer att vara, bara han är skadefri. I varje fall har han gett signaler att han vill vara med i OS. Men förmodligen blir det väl hans sista landslagsuppdrag.

Tommy sa...

Tack för din kommentar, Jenkki! Ja, Teemus sista stora turnering och förhoppningsvis kan ha avsluta med ett OS-guld.