27 maj 2009

Say YES to Rome

Om några timmar smäller det! Giganternas kamp. De två bästa lagen i Europa möts i en klockren CL-final i Rom. En av världens äldsta tidningar, London Times, har i ett tidigt skede attackerat Rom och krävt att CL-finalen flyttas.


Engelska supportrar har de senaste åren råkat ut för flera incidenter när man besökt Rom! "Hur många människor måste knivhuggas i Rom innan Uefa går med på att flytta finalen?" frågar sig London Times. Engelska fansen fruktar Roms ökända huliganer "Ultras" som har en viss faiblesse för KNIVAR. I båda lägren finns dock lika stora kålsupare. Roms Borgmästare Alemanno är rasande och säger att kamapnjen är både elak och ärekränkande.

Hur som helst, matchen spelas i Rom och ingen annanstans ifall ni undrar! Ikväll!

Låt fotbollen segra, lämna knivarna hemma. 20:45 startar den länge emotsedda finalen. Hjärnornas gnuggelkamp mellan Pep Guardiola och Sir Alex. Lirarnas elektriska stjärnspark mellan Lionel Messias och den gräsbitande Ronaldo. Tryckkokare. Stadio Olimpico med plats för drygt 72 000. Barcelona har en usel statistik mot brittiska lag men ikväll kommer VÄNDNINGEN:

BARCELONA - MANCHESTER UNITED 2-1
(Segermålet 2-1 tofflar Messi in, i 72:a minuten, från närhåll och blir hjälte - toffelhjälte!!)

2 kommentarer:

josephzohn sa...

Åååå om du bara vore en bra tippare!!!

Tommy sa...

Det är jag alltid! Nästan:)