28 april 2019

Dagens innehåll

Jag fick leta efter orden, kom av mig, tappade tråden. Svårt att prata om saker som känns så fel att man nästan tror att man drömt dem. Vissa människor har en förmåga att kunna sätta ord på sina känslor och tankar utan att det skrämmer dem, ja, att tala fritt, på gränsen till gränslöst, att helt enkelt säga rakt ut vad man känner och tänker, i alla sammanhang. Mitt kynne är mer återhållsamt.

Öppnar balkongdörren. Vädrar. Lägenheten blir snabbt rökfylld. Grannarna snett nedanför kedjeröker. Stänger snabbt. Kaffebryggaren puttrar. En snabb kopp för att sedan försöka hinna med allt som ligger i pipelinen.

Vad gjorde du själv när du var 16 bast? Varför denna irritation kring Gretas engagemang i klimatfrågan? PR-grej enligt SD-ledaren. När Åkesson själv var i samma ålder som Thunberg är i nu så valde han att ansluta sig till ett öppet nazistiskt parti!

Kommentarer överflödiga. Hamlet - på Galeasen - i det fritt omtolkade manusarbetet är en fullkomlig succé. Se den om ni har möjlighet.

Dagens tips: SVT1, 13:30. Final, bordtennis-VM. Sensationen Mattias Falck (tidigare Karlsson) i pingisfinal. Smaka på den. 1997 tog J-O det senaste svenska guldet. I ärlighetens namn skall väl Mattias inte räcka till. Ma Long är favorit - helt klart. Läge för bragd.

Inga kommentarer: