30 juli 2018

Ett och annat i vardagen

Känslan som infinner sig när man inser att man glömt mobilen hemma! Utanför soprummet, igår kväll, står så ett rådjur blickstilla, utan någon som helst stress, på bara ett par tre meters avstånd, och glor på mig som om jag vore en utomjording. Surrealistiskt på något sätt. Så småningom skuttade den dock i väg och jag kunde utföra mina sysslor. Men som sagt, blev ingen dokumentation av denna tilldragelse. Surt, sa räven.

Lotta på Liseberg eller Allsång på Skansen? "Ingen aning!"

Det är vackert
att se hur civilsamhället slutit upp de senaste veckorna, hur folk hjälps åt. Men vi lär inte känna oss lika varma om hjärtat den tredje, fjärde och femte gången. Varje gång vi är utlämnade åt andras välgörenhet betalar vi för det genom minskad tillit till samhällets förmåga. Det är i slutänden farligare än en storbrand.
(Lisa Magnusson, DN, 24 juli)

Corden vs McCartney Underbart klipp. Drygt 23 minuter långt. Macca bjuder verkligen på sig själv. Kolla gärna.

Spontane Kronér är tillbaka i rutan. Kul, tycker många.

För en dryg vecka sedan, i en Golden League-tävling, pressade italienskan och doldisen Elena Vallortigara, 26, självaste suveränen Maria Lasitskene i höjden. Italienskan förbättrade sitt personliga rekord med ofattbara 6 cm. Vallortigara! Ett namn att lägga på minnet inför stundande EM i Berlin.

Sprang 4,8 km här en kväll. Fuktskadad.

Inga kommentarer: