20 juli 2016

Peasley och Abba

 
I serien "Människor vi minns men som vi......." fortsätter jag utan krusiduller och utan att darra på slipsen. Under de närmaste dagarna kommer vi att få njuta av härligt sommarväder och av den anledningen kyler vi ner oss lite grand. Visst kommer ni ihåg honom? Behöver kanske inte någon närmare presentation. Mannen som infiltrerade den rekorderliga familjen Macahan. Ja, namnet är Mr Peasley. Jag erfar en stark känsla av obehag. Usch.

 
Igår. En sväng till Abba - The Museum. Djurgårdsvägen 68.  Full valuta för stålarna, må jag säga. Tre timmars besök och vi kunde ha varit där ännu längre.  Och inte bara Abba utan hela den svenska musikexporten samlad under ett och samma tak. Vintage TV wall, karaoke, quiz battle, orginalprylar och mycket mycket mer. Redaktionen rekommenderar varmt.

INFO

2 kommentarer:

lassepostis sa...

Mr.Peasly....! slemmigare än en mördarsnigel, skitigare än en favelasoptipp. Var väl på gränsen till otukt i vissa scener. Kul att ABBA museet var till belåtenhet, har funderat på att gå dit. Nu får det bestämt bli ett besök med familjen.

Tommy sa...

Yes, en obehaglig karaktär (Harris Yulin). The Museum en veritabel höjdare faktiskt. Värt varenda krona så att säga. Ha det.