12 juni 2016

Tandvärk och fokusering

Ålrajt. För övrigt innehöll inte gårdagen många knopar för min del - tandvärk och feber. Ja, ni vet! "Ni kvinnor snackar ju om att föda barn, men ni skulle bara veta hur det är när en man är riktigt förkyld." Googlade en stund på amalgamfyllningar. Kort avstickare till soprummet men där vände jag sömngångaraktigt på klacken. Kalasande råttor.

Vilken start för övrigt på EM-fotbollen. Les Bleus seger viktig för den fortsatta turneringen. Sicket segermål sedan av Payet. Smack upp i krysset. Inget snack. Ett mål man kan se hur många gånger som helst.

Lider förstås med England. Laget hade ju segern som en liten ask....typiskt. Sett till helheten borde England ha vunnit men idrott är ju inte alltid rättvist. Gläds dock  med lilla Wales. Vinner över VM-meriterat Slovakien. Kul. Och Bale gör 1-0. Oerhört viktigt att han levererar. 16 juni möts England och Wales. Rysningar.

Slovakiens och Rysslands målvakter har lite att tänka igenom inför den fortsatta turneringen. Och det är de medvetna om. Tänker på murens placering och det kommer ju definitivt an på målisen att säga till hur den skall stå. Målvakten har också all anledningen att ställa sig på sådant sätt att han täcker så att säga resten av målet. Fokusera till 100. Det blir en hel del nötande kan jag tänka mig.


Turneringens bästa spelare så här långt: Igor Smolnikov, 27. Försvarsrese. FK Zenit Sankt Petersburg. Inte ett fel mot England. Hans brytning på Sterlings genombrottsförsök är HYSÉN-KLASS.

SVT:s EM-studio vs TV4:s dito 3-0

Inga kommentarer: