9 augusti 2014

DN Galan




After all these years. Äntligen skall det bli av. Debuterar på DN Galan - som åskådare. 2013 rankades galan som nummer fem av de över 600 galor i världen som bedöms. Genom åren har det satts inte mindre än 83 världsrekord på den klassiska arenan vilket är långt fler än på någon annan arena i världen.

H-sektionen innebär att kulan, höjden och spjutkastningen kan ses på någorlunda nära håll. Skall bli kul. I dagsläget är stjärnor som Allyson Felix, Blanka Vlasic, Renaud Lavillenie och Sveriges egen Abeba Aregawi klara för tävlingarna. Kommer Tero?

I förbifarten kan jag även nämna att Championship - och då snackar vi fotboll - tjyvstartade i går med matchen Blackburn-Cardiff (1-1). Idag hett möte bl a  mellan Millwall-Leeds.

Och snart drar EM i friidrott igång, ett mästerskap som avgörs i Zürich 12-17 augusti. Dessförinnan skall en resa till Helsingfors-Nickby-Sibbo avklaras.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har inte hört om Pitkämäki är på kommande till DN-galan, men det lär bero på hur hans ljumskar håller på EM. Han deltog inte i FM då han inte ville riskera en skada före EM.

Tommy sa...

Vi får hoppas att hans ljumskar håller....