4 november 2013

Ångestfylld uttagning

Ångest-TV. Fotbollskväll. Igår satt herrarna Nannskog och Johannesson i studion och talade öppet och helt ärligt om det ångestladdade i att plocka ut årets lag i Allsvenskan.

En känslomässig berg- och dalbana som åsamkat dem många sömnlösa nätter.... lägger till, vad-hette-han-nu-den-där-mittfältaren-nu-igen, ångrar sig, pennor som inte fungerar, svordomar i luften, tomma vinboxar, blöta täcken, dålig uppkoppling, överfyllda askkoppar... ja, ni vet så väl. Du vill stå alla till lags men i slutändan är det alltid någon som känner sig påtrampad och kränkt.

Nannskog meddelade också att han förväntar sig spydiga kommentarer. Ingen avundsvärd uppgift. Usch. Jag vill inte byta plats med någon av dem.

Till slut fick paret bladet ur mun och presenterade motvilligt laget (4-3-3) inför miljontals förväntansfyllda tittare. Det var väl ingen som inte satt på nålar. Starkt. Programledaren Matte (Mats Nyström) påpekade i sin tur att många  låtit höra av sig (tiotusentals mail) och tycker det är anmärkningsvärt att inte årets skytteligavinnare Khalili (Helsingborg) platsar.

-"MEN han är förste RESERV!" hulkar Johannesson och är nära att tappa fattningen.

Inga kommentarer: