26 april 2013

Analyser

Jag vet. Inte lätt alla gånger. Orden forcerar fram i rasande takt och det är svårare sagt än gjort att hålla tungan rätt inne i munnen och framför allt i rätt mun. Som sagt var, i ett tungomålskittlande och upphetsat tillstånd kan det vara svårt att hålla tand för tunga. Vi vill ofta vara tungan på vågen och säga något välklingande som faller åhöraren på läppen, vid närmare eftertanke utan djupare innebörd.

Ja, så kommer de sen, kvackande och lustigt hoppandes. I alla tänkbara storlekar. Alla har öron och hudpåsar blåses upp. Resonansen skiftar.

På TV10 igår höll Jihde, Södergren och Tornberg låda. Tre Kronor vann matchen och tur var väl det. Grabbarna speedade och det kuckelikurades om att, "nu ser allt jättebra ut inför den stundande VM-turneringen".

Analyserandet och kvackandet höll på, enligt initierade källor, med avbrott för reklam då, i drygt 40 minuter efter det att matchen var färdigspelad! Hur det nu än var så reducerade Ryssland i slutet av andra med två snabba mål och var på väg in i matchen, ett mål till där och matchen hade kanske fått en annan utgång, vad vet jag. Herr Södergren menade i sin iver att, "laget (Ryssland) verkligen höll vittringen uppe".

Inga kommentarer: