5 september 2012

Jätteledsen

I kvällningen ägnar jag en stunds fundering kring Cristiano Ronaldos ohållbara situation i Real Madrid. Grabben mår inte bra. Ronaldo räknas ju till en av världens bästa fotbollsspelare men har under den senaste tiden befunnit sig i obalans. Radas upp en hel del skäl till varför han är grinig och ledsen. Ett av skälen till hans missnöje skulle vara att han kräver mer lön. Vem vet. Sanningen kommer fram förr eller senare. I bokform skulle jag tro.
Råder dock lite motstridiga uppgifter om hur länge han satt där i omklädningsrummet och grät efter senaste torsk. Vissa tidningar säger uppemot en 20 minuter. Jag har också en uppgift att han bara satt där i en kvart.
Nåväl, hoppas att han snart är på gott humör igen.

TODA LA VERDAD SOBRE CRISTIANO
RONALDO BEDYRAR SIN HÄNGIVENHET

2 kommentarer:

Ailas sa...

Varför oroa sig, hehe? Var och en får ta hand om sina bördor. Men lönen kan aldrig bli tillräckligt hög, det gäller alla... och säkert inte minst dem som har mest.

Tommy sa...

Ailas: inlägget är skrivet med en stor skvätt av ironi. Och den där monumentala kontrasten: det där om att en överbetald fotbollsspelare grinar över "ringa" inkomst medan far illa t ex av psykisk ohälsa, dör av svält