9 december 2010

Operation Spårsopa


Alla bortförklaringar är bra förutom de dåliga. Sveriges curlingherrar (Lag Edin) gick på en snöplig förlust mot ett taggat Skottland under pågående EM i Schweiz. Förbundscoachen Peja Lindholm förklarar torsken:
-"För dåliga isförhållanden".
 
Sveriges curlingförbund har nu bestämt sig för att genomföra operation Spårsopa. Tanken är att alla blågula aktörer snarast samlas för att stämma av isstatusen runtom i Europa, påvisa eventuella beredskapshöjande åtgärder samt främja och utveckla operativ samverkan. Här snackar vi handlingskraft och passion för sporten. Förenen Eder. Ut och sopa!

2 kommentarer:

Ailas sa...

Ett utmärkt förslag!

Inte ska svenskarna behöva förlora på så där orättvist sätt varenda gång. Är det inte isen, så är det domarna som är emot dem.

Vad är det de har gjort för ont? ;)

Tommy sa...

Tack, ailas.!

När det gäller innebandyn var Finland allt det bättre laget. 6-2 i Lejonkulan. Nerver av stål. Starkt! Håller med om att domarna inte var uppgiften vuxen. Rättvis seger när allt kommer omkring.

Under nå't VM på 90-talet ansåg den dåvarande landslagscoachen Kent Forsberg att det var för rökigt i hallen, därav förlust mot nåt mindre bemedlat lag!