7 september 2010

Lappar och tips


Under förmiddagen har jag haft fullt sjå med att skriva en massa namn på papperslappar. Jag anade argan list men slog det ur högen. Det gäller att slå an den rätta tonen och försöka komma ned på fötterna. Att vara laddad till nagelbanden är det minsta man kan begära.

Nå, för att göra en story kort så fick lotten avgöra och det blev en nervkittlande tillställning där Ann-Christine Nyström till slut drog det längsta strået, stenhård kamp ända in på måltråden med Unto Mononen. Ann-Christine slog annars igenom 1962 med en version av Let's twist again eller som den då heter i finsk tappning Kun Twistataan. Planer på att avnjuta låten ikväll i halvtidsvilan mellan Holland-Finland. 1966 var hon ute på en folkparksturné tillsammans med Cornelis och Gunnar. Det var tider det! Numera har Ann-Christine efternamnet Silén.


Jo, just det. Förväntar mig inget annat än en förlust i kvällens drabbning mot benknäckargänget. Förväntar, nej, jag kräver, att Baxters mannar bjuder upp till dans i alla fall och så att säga återupprättar hedern som skändades senast i en genant historia mot Moldavien.
Nordiska tips inför kvällen: Sverige-San Marino 4-0/Holland-Finland 2-1/Norge-Portugal 1-1/Danmark-Island 3-1.

Inga kommentarer: