12 oktober 2008

En vaken Ahlm

Bara det att svenskorna lyckades kvalificera sig till OS-handbollen i Peking var helt fantastiskt. Den genomgående bästa spelaren där ser ni här och hon heter Johanna Ahlm, 21, ett superlöfte som kan gå hur långt som helt. -"Hon är för kort!" säger expertisen. Äh, kolla på till exempel på "den flygande köttbullen", ett levande bevis på att styrkan inte sitter i längden.Nio-metersspelaren Johanna blev svensk mästare med sitt Sävehof, lägg desutom till OS-deltagandet. Ett omtumlande år för henne, minsann. Johanna har fått anbud från större klubbar i utlandet men stannar än så länge kvar i Svedala.

◙ ◙ ◙

Ingen höjdarmatch direkt på Råsunda igår. Sverige borde ha vunnit med tanke på Elmanders chanser i första. Daniel Majstorovic bäste man på plan, klockrent. Sorry Granqvist men du får snällt sitta kvar på bänken.

◙ ◙

Svensk tennis står och faller med Söderling som enkelt tog sig till final i Stockholm Open. Kul.
Jag vet. Björkman pensionerar sig snart och Thomas Johansson har fotproblem. Var är de andra?! Ingen återväxt. Oroväckande. Tror tyvärr att Pim-Pims satsning inte håller. Svensk tennis är på dekis. Hur det går i finalen?Argentinaren vinner.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Japp Sverige borde vunnit om Elmander lyckats sätta något av sina lägen. Sebastian Larsson och Samuel Holmén förtjänar också högsta betyg.

Finland vann ju så man får gratulera.

Tommy sa...

Tackar så mycket, johan!